Monday, 24 October 2011

Pengenalan : Che Fesal

Assalamualaikum


Hari nih xmau tulis panjang-panjang. Sebab pa? Nak tulis panjang-panjang pon followers baru 2 orang. Belum berbaloi.

S-kachi dah cerita pasal C.U.T.I jadi aku tak mau post benda sama sebab benda sama is not equal to fun. Benda lain daripada orang lain is FUN. Jadi malam nih aku nak merepek pasal hidup aku sikit laa. Biar la orang kenal serba sedikit tentang kita. Mak Bapak aku cakap kalau tak kenal maka tak cinta, seem that quote is definitely right.

Nama aku seperti tertera di alamat blog nih (bukan nama sebenar), wait. Don't get angry. Yeah, it is true kalau tak kenal maka tak cinta but we'll just Che Fesal je la noh. Hehe. I'm early 20. Masih menuntut ilmu sebab diri ini masih bodoh. Sapa mengaku dia pandai? Mai habaq kat aku!! Mai nak boh pelempang bagi (just kidding).
Well its up to you kalau nak mengaku pandai tapi aku dapat tau dari kawan-kawan aku yang nih "makin lama kita belajar, makin kita rasa kita bodoh". Interpret the quote yourself.

Tempat yang dok bagi perkhidmatan untuk aku nak dapat ILMU nih dipanggil orang ramai Universiti Utara Malaysia. Insyallah, lagi 3.5 or 4 tahun selesai di sini. Doakan aku sama. Course chefesal oi course? Ada la hat berkaitan kira-kira sikit.

So, lagi apa hah? Haaa, aku orang Kedah dan suka cakap guna loghat orang Kedah tak kira ke mana aku pi. Walaupun, ada sekali-sekala dok pakai loghat orang lain sesuka hati and yes, penulisan aku masih belum cukup cantik lagi. Aku sendiri rasa dan aku akan try to change that so that I can give something and get something back.

Apalagi yang hampa nak tau? Cukup la kot. Aku rasa macam menyimpang jauh daripada perspektif pengenalan diri ja pun.

Thanks sebab baca.

1 comment:

  1. hahhahahhhhhaaaa... tu dia... bermulanya ice breaking che fesal... macam kenai ja ayat "makin lama kita belajar, makin kita rasa kita bodoh" ang dah jumpa ka maksud ayat nie... penuh makna tersirat dalam ayat tu... aq ambek masa sampai umuq 19/20 baru paham...

    ReplyDelete